detector.media
28.04.2016 17:37
Нацрада оголошує конкурс на чотири радіочастоти
Нацрада оголошує конкурс на чотири радіочастоти
28 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення оголосити конкурс на чотири радіочастоти та затвердила конкурсні умови.

На конкурс виставляються частоти 101,7 МГц (12 годин на добу) та 107,4 МГц (24 години на добу) у Верховині Івано-Франківської області, 100,6 МГц (12 годин на добу) у Косові Івано-Франківської області та 71,96 МГц (24 години на добу) у Солобківцях Хмельницької області.

Із цих частот дві (по 12 годин на добу) вилучено з ліцензії івано-франківської регіональної телерадіокомпанії РАІ, яка на останньому конкурсі Нацради отримала у Верховині та Косові інші частоти з цілодобовим обсягом мовлення; одна частота у Верховині – прорахована у квітні 2016 року за запитом Верховинської комунальної радіостанції, одна частота на Хмельниччині – залишилася з попереднього конкурсу, на якому були відсутні претенденти на неї.

Найближчим часом оголошення про проведення конкурсу буде опубліковано в ЗМІ. Заяви на участь у конкурсі прийматимуться з 6 червня по 5 липня, а підсумки конкурсу Нацрада має підбити до 3 вересня.

Від охочих мовити на цих частотах загальнонаціональних мовників вимагається розміщення соціально важливих програм і забезпечення цілісності мережі мовлення та програмного наповнення, а також рекомендується розміщення дитячих програм. Від охочих регіональних і місцевих мовників вимагається здійснення мовлення без ретрансляції, рекомендується розміщення інформаційних програм, не менше 50% ефірного часу яких присвячено місцевій (регіональній) тематиці), та розміщення дитячих програм.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY