detector.media
28.04.2016 15:44
14-15 травня - перший хакатон НАМ - Broadcast Lab.
14-15 травня у DataHUB відбудеться перший хакатон Незалежної асоціації телерадіомовників - Broadcast Lab. Він об’єднає весь телекомунікаційний ринок України – локальні, регіональні та загальнонаціональні ТБ та радіокомпанії.

Хакатон Broadcast Lab – унікальний майданчик, на якому створюватиметься українське телебачення та радіо майбутнього.

Основна мета хакатону – створити нові рішення для розширення аудиторії класичних ЗМІ завдяки  залученню активної інтернет-аудиторії, рішення з персоналізації контенту та ефективного поширення локальної інформації.

 «Такий зараз час, що все рухається в інтернет і в мобільні додатки.  І виклик для теле та радіо індустрії зараз такий -  або вона навчиться жити в цих нових обставинах, або вона зникне. Найважливіше, щоб в цих нових обставинах  була локальна, регіональна, українська інформація, щоб аудіовізуальний контент був у житті людей, особливо молоді. Саме тому ми вирішили зробити хакатон, на якому будемо шукати інноваційні рішення виробництва контенту, створення діджитал сервісів на основі інформації, яка у нас вже є, шукати рішення, які дозволять розширити аудиторію, на наших традиційних медіа завдяки  інтернету, – коментує рішення проводити хакатон виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників Катерина М’ясникова.

Учасники хакатону – програмісти, дизайнери, веб-розробники, ідеологи, ресерчери, медійники, журналісти. 

Результатом хакатону стануть рішення у таких напрямах:

Хакатон відбудеться у межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а також за підтримки Шведської агенції з міжнародного розвитку (SIDA).

 

Дата проведення Хакатону: 14-15 травня 2016 року

Мiсце проведення: data-hub.com.ua

Час: з 9:00 14 травня до 18:00 15 травня

Організатор: nam.org.ua

Контактна особа для реєстрації учасників:

Олександр Омельченко 

umes@nam.com.ua

+38 (066) 416-76-25

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY