detector.media
27.04.2016 12:10
Співзасновники газети «Обрії Ізюмщини» підтримали пропозицію колективу про реформування
Співзасновники газети «Обрії Ізюмщини» підтримали пропозицію колективу про реформування
26 квітня Ізюмська міська рада Харківської області вийшла зі складу співзасновників редакції газети «Обрії Ізюмщини».

Про це газета повідомила на своєму сайті.

Таке рішення депутати міськради ухвалили на пленарному засіданні XIII сесії VII скликання.

Отже, всі три співзасновника в особі Ізюмської міської ради, Ізюмської районної ради та Ізюмської райдержадміністрації підтримали пропозицію трудового колективу про реформування друкованого ЗМІ.

Як повідомлило видання, наступним кроком реформування редакції  буде перетворення комунального підприємства у господарське товариство.

Нагадаємо, 26 грудня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Закон набув чинності 1 січня 2016 року.

7 квітня голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко повідомив, що станом на той день до Комітету надійшло 291 звернення від редакцій друкованих ЗМІ, які заявили про свою участь у реформуванні згідно Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації».

Керівництво Національної спілки журналістів України (НСЖУ) на черговому пленумі 21 квітня, розглянувши питання про стан реформування друкованих ЗМІ, одноголосно підтримало звернення до Президента України з проханням посприяти реформі державних та комунальних ЗМІ.

Фото - з сайту НСЖУ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY