detector.media
26.04.2016 18:37
Юрій Стець обговорить з міністром соцполітики анулювання дозволу на роботу Савіка Шустера
Юрій Стець обговорить з міністром соцполітики анулювання дозволу на роботу Савіка Шустера
Міністр інформаційної політики Юрій Стець зустрінеться з міністром соціальної політики Андрієм Ревою щодо ситуації з анулюванням дозволу на роботу в Україні Савіка Шустера

Про це він повідомив в ефірі каналу «112 Україна».

«Про цю подію я дізнався від журналістів з інформаційних стрічок. У нас у Конституції записано право на свободу слова. Моя позиція не змінилася: за будь-яких обставин я стоятиму на позиціях захисту журналістів і мені байдуже, яке прізвище у журналіста - Шустер або якесь інше. В мене буде діалог з міністром соцполітики, я хочу почути аргументи подібного рішення. В цій ситуації я буду стояти на позиції журналіста за будь-яких обставин», - сказав Юрій Стець.

Він також додав, що після зустрічі озвучить позицію Мінсоцполітики.

Нагадаємо, 25 квітня увечері «Детектор медіа» з посиланням на своє джерело в правоохоронних органах повідомив, що Київський міський центр зайнятості анулював Савіку Шустеру дозвіл на роботу в Україні.

26 квітня директор юридичного департаменту телеканалу 3s.tv Тетяна Кармазіна підтвердила цю інформацію. За її словами, ще 31 березня 2016 року Київський міський центр зайнятості видав Савіку Шустеру дозвіл на працевлаштування в Україні, але тепер скасував його. Вона уточнила, що Савік Шустер у тому числі є фізичною особою – підприємцем (ФОП), тож, на її думку, може працювати як ФОП, але матиме обмеження (180 днів) щодо строку перебування в Україні.

Під час відвідування Савіком Шустером Київського міського центру зайнятості 26 квітня стало відомо, що дозвіл на роботу в Україні Савіку Шустеру анульовано через нібито недостовірну, на думку чиновників, довідку про відсутність судимості. Із зачитаних документів стало відомо, що Савіку Шустеру анульовано дозвіл на роботу в Україні на посаді генерального директора ТОВ «Савік Шустер студія» – телевізійного продакшну, який виробляє суспільно-політичне шоу «Шустер live», що виходить на телеканалі Савіка Шустера 3s.tv. А також, що судимістю чиновники вважають відкрите проти Савіка Шустера Державною фіскальною службою кримінальне провадження на суму 13 млн грн.

Сам Савік Шустер заявив журналістам, що планує й далі працювати в Україні попри анулювання дозволу на працевлаштування.

Фото - sharij.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY