detector.media
26.04.2016 18:24
Німецька газета taz до річниці Чорнобиля підготувала спецпроект російською мовою
Німецька газета taz до річниці Чорнобиля підготувала спецпроект російською мовою
26 квітня німецька газета taz стартувала з пілотним проектом російською мовою. Тема спецпроекту – річниця аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

В онлайн-версії taz на сайті taz.de опубліковано російською мовою тексти журналістів з Білорусі, України та Німеччини – учасників проведеного у квітні газетою taz журналістського семінару, присвяченого річниці Чорнобильської катастрофи.

Наразі на сайті доступні шість матеріалів з восьми, ще два будуть викладені в мережі найближчим часом. Усі матеріали присвячено темі річниці Чорнобиля.

Усі вісім текстів опубліковані 26 квітня німецькою мовою в спеціальному друкованому додатку до газети taz, приуроченому ювілею аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

З 13 по 17 квітня в Берліні фонд газети taz Taz Panter-Stiftung – проводив семінар для журналістів з України, Білорусі та Німеччини. Метою семінару був обмін думками на тему Чорнобильської катастрофи та написання учасниками семінару статей.

Зауважимо, що фонд Taz Panter-Stiftung кілька разів на рік проводить тижневі семінари в Берліні для журналістів зі Східної Європи. Кожен семінар присвячено новій темі. Під час семінарів журналісти відвідують присвячені темі заходи й тренінги журналістської майстерності, а також пишуть тематичні матеріали, деякі з яких потім публікуються німецькою мовою в газеті taz.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY