detector.media
25.04.2016 14:32
Канал ТЕТ запускає новий сезон «Країни У»
Канал ТЕТ запускає новий сезон «Країни У»
10 травня на телеканалі ТЕТ стартує прем’єра шостого сезону скетчкому «Країна У».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Перша серія нового сезону вийде в ефірі о 20.00.

«Країна У» - це короткі історії-замальовки про життя українців з різних регіонів країни: Дніпропетровська, Києва, Миколаєва, Сімферополя, Харкова, Херсона, Тернополя, Полтави, Макіївки та Одеси. Скетчком виробляє Студія «Квартал 95» та «Драйв Продакшн» на замовлення телеканалу ТЕТ.  

В «Країні У» грають актори з різних команд КВН: «Днепр», «Винницкие перцы», «Остров Крым», «Збірна портових міст», «V.I.P», «Збірна блондинок України», «СМак ДонНАСА», «Одеські манси».

«У новому сезоні на глядача чекають нові жарти і вже улюблені старі герої в нових ситуаціях. Гопники з Сімферополя стали  більш інтелігентними - вони вступили до університету. Даша і Христина, дві не зовсім класичні блондинки, спробують себе в новій іпостасі стюардес. Від Ігоря з Дніпра поїхала Лена, але... приїхала теща. В Бердянську відкрилася школа танців, куди переїхала Саша з Макіївки. Дивіться, в новому сезоні будуть алюзії на індійське кіно і фільми про зомбі, а ще -  на улюблені "Зоряні війни" та  серіал "Пуститися берега"», - розказав редактор скетчкому Чингіз Мазінов.

Зйомки шостого сезону «Країни У» проходили в Києві цієї зими і було знято 20 епізодів серіалу.

Серіал «Країна У» буде виходити в ефірі з понеділка по четвер о 20.00.

За три роки існування проекту два скетчі – у Полтаві та Одесі - переросли в окремі серіали «Одного разу під Полтавою» і «Одного разу в Одесі».  У 2014 році глядачі побачили серіал «Одного разу під Полтавою», невдовзі розпочнуться зйомки третього сезону.

Нагадаємо, 18 квітня в ефірі телеканалу ТЕТ відбулася прем'єра комедійного серіалу «Одного разу в Одесі». Серіал показують з понеділка по четвер о 20.00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY