detector.media
22.04.2016 16:06
ICTV покаже спеціальний проект «Чорнобиль. Все тільки починається?»
ICTV покаже спеціальний проект «Чорнобиль. Все тільки починається?»
26 квітня, до 30-річчя Чорнобильської трагедії канал ICTV покаже прем’єру 4-серійної документальної програми «Чорнобиль. Все тільки починається?» виробництва компанії «Телемир».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Прем’єра стрічки відбудеться о 20.20 на ICTV. В ефірі будуть показані всі чотири серії.

У першій серії проекту – наслідки катастрофи для природи, землі, людей. У трьох інших – подробиці того, як усе відбувалося та відбувається в Чорнобильській зоні насправді. Автори проекту отримали роз’яснення від найавторитетніших фізиків-ядерників та вчених-генетиків зі світовим ім’ям, знайшли колекцію мутантів та єдину дитину, народжену в Чорнобильській зоні, а також отримали дані засекречених експериментів і здійснили власні дослідження.

Керівник проекту – Людмила Островенко, автор сценарію  – Євген Васильченко, режисер – Борис Плаксій, продюсери – Юрій Будяк та Микола Корчага.

Цього ж дня о 13.35 на ICTV вийде документальний фільм «Битва за Чорнобиль».

Нагадаємо, Держкомтелерадіо звернувся до засобів масової інформації з проханням 26 квітня широко висвітлювати заходи, присвячені 30-м роковинам Чорнобильської катастрофи, вшануванню учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та пам’яті її жертв.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY