detector.media
21.04.2016 16:49
Нацрада проліцензувала телеканал про сільське господарство
Нацрада проліцензувала телеканал про сільське господарство
21 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ТОВ «Євромедіа Україна» ліцензії на супутникове мовлення з логотипом Farmer&Agro TV.

ТОВ «Євромедіа Україна» вже має дві супутникові ліцензії – на історичний телеканал під назвою «Історія ЕМ», який Нацрада проліцензувала 30 грудня 2015 року, та освітній канал «Репетитор ТБ», який Нацрада проліцензувала 10 березня 2016 року.

Власниками компанії «Євромедіа Україна» є Павло Грицак (частка 99%), який очолює групу компаній Euromedia, що займається організацією заходів і виробляє кіно- і телепродукт для ринків України та ближнього зарубіжжя, та Валентин Шостак (частка 1%).

Farmer&Agro TV - це телеканал про сільське господарство, який планує мовити цілодобово із супутника Astra 4A. Формат у ліцензії визначено як сімейний, науково-просвітницький.

Мовник планує транслювати 17 годин на добу національний продукт, 7 годин – іноземний. Частку програм власного виробництва канал у ліцензії не зазначив. В ефірі переважатимуть науково-просвітницькі програми, також буде фільмопоказ, програми про тваринництво і сільське господарство, розважальні, інформаційні, культурно-мистецькі та навіть дитячі програми.

Представник компанії «Євромедіа Україна» повідомив, що Farmer&Agro TV – це останній (третій) канал, який запускатиме «Євромедіа Україна». Втім, обидва проліцензовані раніше канали ще не розпочали мовлення. Представник також повідомив, що мовники фінансуватимуться за кошти з власної підприємницької діяльності групи компаній Euromedia.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY