detector.media
20.04.2016 17:24
«Незламна» та «Нюхач» Film.ua здобули перемоги ще трьох світових фестивалів
«Незламна» та «Нюхач» Film.ua здобули перемоги ще трьох світових фестивалів
Повнометражний фільм «Незламна» виробництва Film.ua здобув нагороди фестивалів A 'Design Award & Competition, New York Festival's World's Best TV & Films та WorldFest-Houston, на останньому також отримав премію й інший проект компанії – серіал «Нюхач».

Про це повідомила прес-служба Film.ua.

Фільм «Незламна/Battle for Sevastopol» отримав на найбільшій міжнародній премії в галузі дизайну A 'Design Award & Competitions «платину» в номінації «Дизайн в кіно та анімації» (A 'Movie and Animation Design Award) за дизайн титрів для телеверсії.

На іншому фестивалі WorldFest Houston в штаті Техас (США) драма «Незламна/Battle for Sevastopol» отримала Спеціальний приз журі (Special Jury Award), а другий сезон детективного серіалу «Нюхач» найвищу нагороду в категорії «міні-серіал» - Platinum Remi Award.

Відразу після Х'юстона своїх переможців оголосив New York Festival's World's Best TV&Films. Цього разу «Незламна/Battle for Sevastopol» отримала відразу дві нагороди «золото» (Gold World Medal) в категорії «міні-серіал» і та «срібло» (Silver World Medal) в категорії «візуальні ефекти».

A 'Design Award & Competition - одна з найбільших міжнародних премій в галузі дизайну. У 2016 році переможцями стали 1276 проекти з 88 країн в 94 різних дизайнерських дисциплінах. До журі конкурсу входять авторитетні професіонали галузі.

WorldFest-Houston є найстарішим незалежним кінофестивалем в світі (існує з 1968 року). Він став місцем зустрічі міжнародних і незалежних кіновиробників та проводить конкурс в різних категоріях, зокрема телевиробництві, виробництві кіно та відео, документалістиці, телерекламі, музичних відео, нових медіа, студентському та експериментальному кіно, сценаристиці.

New York Festival's World's Best TV&Films щороку відзначає кращі програми будь-яких форм і хронометражу з понад 50 країн світу. Охоплюючи як теле-, так і кіноіндустрію, його номінації відображають сьогоднішні глобальні тенденції і підтримують нове покоління талантів.

Нагадаємо, нещодавно драма «Незламна/Battle for Sevastopol» і другий сезон детективного серіалу «Нюхач» виробництва компанії Film.ua завоювали нагороди intermedia-globe GOLD на фестивалі World Media Festival Hamburg (Німеччина) в категоріях Entertainment: Continuing Series&Serial Programmes і Entertainment: Mini-Series відповідно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY