detector.media
20.04.2016 17:13
Держкомтелерадіо оприлюднив порядок формування переліку друкованих ЗМІ, що здійснюватимуть реформування
Держкомтелерадіо  оприлюднив  порядок  формування  переліку друкованих ЗМІ, що здійснюватимуть  реформування
Держкомтелерадіо оприлюднив на своєму веб-сайті зареєстрований в Міністерстві юстиції «Порядок формування Зведеного переліку об’єктів реформування», який розроблено відповідно до статті 6 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» та Положення про Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Відповідно до Порядку засновники (співзасновники) друкованих ЗМІ та редакцій після прийняття рішення про реформування та про спосіб реформування подають Держкомтелерадіо копію цього рішення та інформацію, визначену частиною другою статті 6 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» за спеціальною формою, яка є у додатку.

Заповнена форма надсилається Держкомтелерадіо у паперовому та електронному вигляді у форматі Microsoft Excel на електронну адресу: zmi@comin.gov.ua .

У разі виникнення змін у складі інформації, що була подана, засновники (співзасновники) друкованих ЗМІ та редакцій подають у тижневий термін відповідну інформацію Держкомтелерадіо для оновлення Зведеного переліку об’єктів реформування.

Відповідальність за достовірність інформації, що подається для внесення до Зведеного переліку об’єктів реформування, несуть особи, які надали цю інформацію.

Нагадаємо, 26 грудня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав  Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Закон набув чинності з 1 січня 2016 року.

7 квітня голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко повідомив, що станом на сьогодні до Комітету надійшло 291 звернення від редакцій друкованих ЗМІ, які заявили про свою участь у реформуванні згідно Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY