detector.media
20.04.2016 15:25
Радіо Nostalgie запускає програму про книжки з Юрієм Володарським
Радіо Nostalgie запускає програму про книжки з Юрієм Володарським
Сьогодні, 20 квітня, на радіо Nostalgie 99 FM стартує програма «Книжковий стан» з літературним критиком Юрієм Володарським. Про це повідомляє книжковий інтернет-магазин Yakaboo.ua, за підтримки якого програма виходитиме в ефірі.

Місія програми – популяризувати культуру читання в Україні, а також створити й зростити захоплення хорошою літературою.

Щосереди в гості до Юрія Володарського приходитимуть спікери, експерти у своїй галузі, з якими ведучий буде обговорювати головні книжкові новини та події країни й всього світу.

«Програма про сучасну літературу, хорошу та різну, розумну і цікаву, якісну й популярну. Щотижня в "Книжковому стані" - літературні події, огляд книжкових новинок, розмова з поетом або книгопродавцем, прозаїком або видавцем, драматургом або критиком. "Книжковий стан" адресований тим, хто хоче бути в курсі новинок вітчизняної та світової літератури», - сказав автор і ведучий програми Юрій Володарський.

Гостем першої програми стане Ірина Славінська - українська журналістка, ведуча і літературознавець. У 2016 році вона буде куратором програми «Обмін речовин» на шостому фестивалі «Книжковий арсенал», що відбудеться 20-24 квітня. Фестиваль стане головною темою першого випуску програми.

Також, у програмі буде обиратися книга тижня, а інтернет-магазин Yakaboo.ua надасть інформацію про  рейтинги найбільш продаваних книжок і ТОП-новинок.

«Ми з командою Yakaboo.ua розуміємо, наскільки важливим є те, щоб люди мали доступ до якісних рекомендацій, що почитати, на які з новинок звернути увагу, як відрізнити дійсно вартісну книгу від тієї, що тільки претендує на це звання. І ми впевнені, що програма "Книжковий стан" на чолі з безумовним авторитетом Юрієм Володарським дасть відповіді на всі питання та допоможе популяризувати якісне читання», - зазначив генеральний директор компанії Yakaboo.ua Іван Богдан.

Програма виходитиме в ефірі щосереди на радіо Nostalgie 99 FM з 19.00 до 20.00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY