detector.media
20.04.2016 13:33
«Інтер» покаже концерт і фільм до ювілею композитора Раймонда Паулса
«Інтер» покаже концерт і фільм до ювілею композитора Раймонда Паулса
У неділю, 1 травня, телеканал «Інтер» покаже концерт на честь ювілею всесвітньо відомого латвійського композитора, піаніста Раймонда Паулса, якому в січні 2016 року виповнилося 80 років. Після концерту вийде документальний фільм про маестро.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма, присвячена Раймонду Паулсу, розпочнеться о о 19.10. У ювілейному концерті маестро взяли участь Алла Пугачова, Валерій Леонтьєв, Лайма Вайкуле, Олександр Малінін, Ірина Аллегрова, Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв, Emin, Гліб Матвейчук і багато інших. Головною зіркою концерту став сам Раймонд Паулс.

Того ж дня о 22.30 в ефірі телеканалу «Інтер» відбудеться прем'єра документального фільму «Мільйон червоних троянд. До ювілею Раймонда Паулса». Телеглядачі дізнаються про минуле маестро, про людей, які стали зірками завдяки співпраці з ним, і про сьогоднішній день композитора.  У фільмі беруть участь: Алла Пугачова, Лайма Вайкуле, Валерій Леонтьєв, Ігор Крутой, Крістіна Орбакайте, Сергій Лазарєв, Юрій Ніколаєв, Івар Калниньш та ін.

Нагадаємо, у суботу, 30 квітня, на телеканалі «Інтер» вийде документальний фільм власного виробництва «1000 років на Афоні». Канал також покаже трансляцію з Храму Гроба Господнього у Єрусалимі та Великодню літургії з Києво-Печерської Лаври.

Фото: concertcity.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY