detector.media
20.04.2016 11:44
«Інтер» покаже документальний фільм «1000 років на Афоні» і великодні богослужіння
«Інтер» покаже документальний фільм «1000 років на Афоні» і великодні богослужіння
У суботу, 30 квітня, на телеканалі «Інтер» вийде документальний фільм власного виробництва «1000 років на Афоні». Канал також покаже трансляцію з Храму Гроба Господнього у Єрусалимі та Великодню літургії з Києво-Печерської Лаври.

Про це йдеться в анонсах каналу.

Фільм «1000 років на Афоні» вийде в ефірі о 12.00. Стрічка присвячена 1000-річному ювілею давньоруського чернецтва на Афоні. Фільм зняли  документалісти телеканалу «Інтер», які побували на Святій Горі.

«1000 років на Афоні» - фільм про сьогодення Святого Афону, невідомі або забуті сторінки історії давноруського чернецтва на Святій Горі.  Вперше телеглядачі побачать древній чернечий скит Чорний Вир, заснований запорізькими козаками, і почують його історію.

Різні історичні періоди і події представлені у фільмі через життєві історії ченців, які сьогодні живуть на Афоні. Творці картини здійснили сходження на Святу Гору, знайшли українців, які взяли тут постриг, відвідали місця пов'язані з історією давньоруської чернецтва на Святій Горі.

Генеральний продюсер стрічки - Ганна Безлюдна.  Автор проекту - Антон Нікітін. Режисер - Данило Сирих. Оператори - Дмитро Гораш, Влад Дегтяр.

У суботу, 30 квітня, о 13.00 «Інтер» вестиме трансляцію з Єрусалима про сходження Благодатного Вогню в Храмі Гробу Господнього.

30 квітня о 23.00 - пряма трансляція Великоднього літургії зі Святої Успенської Києво-Печерської Лаври.

Фото : «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY