detector.media
19.04.2016 18:11
Євген Кисельов переходить на «112 Україна»
Євген Кисельов переходить на «112 Україна»
Телеведучий Євген Кисельов, який минулого тижня попрощався з глядачами телеканалу «Інтер», розпочинає співпрацю з телеканалом «112 Україна», де вестиме свій новий проект. Про це повідомила прес-служба «112 Україна».

Своє рішення пан Кисельов прокоментував так: «Звісно, це буде програма про політику – внутрішню та зовнішню, про важливі події тижня. Детальніше розповідати про це я не хочу. Нехай глядач сам побачить. Скажу лише одне: мені давно подобається “112 Україна”. Я не раз був гостем ефіру. На мою думку, цей канал – безумовний лідер інформаційного ефіру, і я сподіваюся, що мій внесок буде значущим у його роботу».

Дату премєри, а також назву проекту Євгена Кисельова канал «112 Україна» обіцяє повідомити найближчим часом.

Нагадаємо, що 15 квітня «Детектору медіа» з власного джерела стало відомо, що Євген Кисельов звільняється з «Інтера». Згодом того ж вечора на початку випуску ток-шоу «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер» Євген Кисельов попрощався з глядачами та передав обов’язки ведучого Олексію Ліхману. Пан Кисельов сказав, що в нього «давно назріла потреба зайнятися деякими проектами у сфері незалежної політичної журналістики, яку на “Інтері”, на жаль, реалізувати не може».

Фото - з архіву «Детектора медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY