detector.media
18.04.2016 15:53
22 квітня – нагородження переможців конкурсу «Честі професії 2016»
22 квітня – нагородження переможців конкурсу «Честі професії 2016»
22 квітня на церемонії нагородження конкурсу професійної журналістики стануть відомими імена тих, хто своїми матеріалами заслужив почесне звання «Честі професії 2016».

Цього року у восьми номінаціях за звання найбільш професійних, впливових та актуальних журналістських матеріалів змагались автори 912 робіт. Географія конкурсу щороку збільшується, участь у проекті беруть журналісти з усіх куточків України.

Участь у Церемонії нагородження візьмуть 350 журналістів, громадських та політичних діячів, представників державних та бізнес-структур, відомі та авторитетні медіа персони. Традиційно, до відзначення найкращих журналістів року також будуть запрошені представники дипломатичного корпусу. 

Подію висвітлюватиме генеральний телевізійний партнер конкурсу – канал «UA:Перший». 1 травня українці зможуть подивитись телеверсію церемонії нагородження.

Церемонія нагородження відбудеться у НСК «Олімпійський» (Хол Чемпіонів) 22 квітня, початок о 19.00. Вхід за іменними запрошеннями. Представники ЗМІ, громадських організацій та державних установ можуть отримати запрошення, заповнивши анкету за посиланням і чекати на підтвердження реєстрації.

Усі зареєстровані на конкурс роботи, новини, положення про конкурс та іншу інформацію, яка може вас цікавити, читайте на офіційному сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу у Facebook.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY