detector.media
15.04.2016 13:43
У Латвії включили канал іномовлення України UATV
У Латвії включили канал іномовлення України UATV
На початку квітня телекомунікаційна компанія Латвії Baltcom включила телеканал іномовлення України UATV в пакети «Цифрове телебачення» та «Інтерактивне телебачення».

Про це повідомляє сайт Міністерства інформаційної політики (МІП) України.

«Відтепер лідер  інтернет-телебачення та цифрового телебачення Латвії пропонує своїм глядачам програми Мультимедійної платформи іномовлення України – телеканалу UАTV. Я вдячний Послу Латвії в Україні Юрісу Пойкансу за сприяння в поширенні нашого телеканалу. Важливо, що зокрема в українців, які живуть в Латвії, з'явився доступ до офіційного українського ТБ», - сказав міністр інформаційної політики Юрій Стець .

Baltcom заснований 1991 року і за 25 років став одним із провідних провайдерів електронного зв’язку в Латвії. Сьогодні компанія свої послуги надає по всій Латвії (Рига, Єлгава, Резекне, Єкабпілс, Оґре, Олайне, Айзкраукле, Бауска, Цесіс, Ікшкіле, Юрмала, Кулдіґа, Лімбажі, Лудза, Прейлі, Саласпілс та інші).

Нагадаємо, у березні Міністерство інформаційної політики України (МІП) повідомило про результати останніх перемовин щодо запуску телеканалу українського іномовлення UATV у Данії, Ізраїлі і Латвії. Під час зустрічі  міністра інформаційної політики України Юрія Стеця з Надзвичайним та Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні Юрісом Пойкансом було презентовано телеканал UATV, його головні особливості мовлення. Тоді Високоповажний Посол висловив підтримку та пообіцяв сприяти поширенню іномовлення України в Латвії найближчим часом. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY