detector.media
15.04.2016 13:28
«Незламна» і «Нюхач» Film.ua отримали нагороду європейського World Media Festival
«Незламна» і «Нюхач» Film.ua отримали нагороду європейського World Media Festival
Драма «Незламна/Battle for Sevastopol» і другий сезон детективного серіалу «Нюхач» виробництва компанії Film.ua завоювали нагороди intermedia-globe GOLD на фестивалі World Media Festival Hamburg (Німеччина) в категоріях Entertainment: Continuing Series&Serial Programmes і Entertainment: Mini-Series відповідно.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Власники нагород intermedia-globe Gold також автоматично номінуються на intermedia-globe Grand Award (найкраща заявка в 14 головних категоріях) з яких Special Jury for Excellence вибирає intermedia-globe Grand Prix (кращий продукт фестивалю).

Раніше фільми і серіали виробництва Film.ua також отримували нагороди WorldMediaFestival. У 2012 році військовий міні-серіал «Балада про Бомбера» завоював intermedia-globe GOLD, а документальний фільм Сергія Буковського «Україна.Точка відліку» - intermedia-globe SILVER. У 2013 році «Ангели війни» також отримали intermedia-globe GOLD. У 2014 році перший сезон серіалу «Нюхач» отримав intermedia-globe Gold і головну нагороду в категорії Entertainment - intermedia-globe Grand Award.

Церемонія нагородження кращих робіт фестивалю пройде 11 травня в Гамбурзі (Німеччина).

Нагадаємо, комедійний серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» став призером міжнародного фестивалю медіаконтенту World Media Festival Hamburg (Німеччина). Серіал удостоєний нагороди Intermedia Globe SILVER в категорії «Розважальні телевізійні серіали» (Entertainment: Continuing Series&Serial Programmes).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY