detector.media
15.04.2016 11:48
Мінінформполітики готує на розгляд уряду Стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу
Мінінформполітики готує на розгляд уряду Стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу
Міністерство інформаційної політики (МІП) України розробляє Стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу, яка буде у травні цього року представлена Експертній раді при МІП, а пізніше винесена на розгляд уряду. Документ розробляється на основі досліджень та аналітики Інституту стратегічних досліджень, Донецької військово-цивільної адміністрації, досліджень КМІС, «ГФК Юкрейн» та інших дослідницьких компаній.

Про це повідомляє сайт МІП.

12 квітня представники НТКУ, МОУ, СБУ, Донецької військово-цивільної адміністрації, представники СтратКому Donbas Recovery Agency зібралися на третю робочу зустріч в Міністерстві інформаційної політики України, щоб обговорити пропозиції до Стратегії.

Заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова повідомила, що «в цій роботі нам допомогають не тільки юристи МІП та волонтери I-army.org, але й представники зацікавлених державних органів, а найголовніше журналісти та громадські активісти Донбасу».

МІП повідомляє, що під час попередніх зустрічей зібрано варіанти найкращих пропозицій, які втілено в розробку Cтратегії. За результатами останньої зустрічі розпочато роботу над написанням плану дій.

Нагадаємо, відповідно до плану дій МІП на 2016 рік одним із напрямків роботи є напрацювання Стратегії інформаційної реінтеграції тимчасово непідконтрольних територій на Сході України та прилеглих до зони АТО територій.

У березні Міністерство інформаційної політики підготувало інфографіку, як налаштувати українське мовлення у прифронтових районах Донеччини та Луганщини.

Фото: МІП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY