detector.media
14.04.2016 20:48
У «Праві на владу» на «1+1» обговорять призначення нового Кабміну
У «Праві на владу» на «1+1» обговорять призначення нового Кабміну
Cьогодні, 14 квітня, темою суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» стане призначення нового Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та затвердження нового складу Кабінету міністрів.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Гості та експерти програми аналізуватимуть зміни в українському уряді та говоритимуть про те, що очікує на Україну в майбутньому у зв’язку з новими призначеннями. Зокрема, важливими питаннями для обговорення стануть перспективи коаліції «на двох» та дієвість оновленого Кабміну.

Що обере новообраний прем’єр – вирішення нагальних економічних і соціальних проблем, чи демонстрацію політичних амбіцій? Як реагуватиме європейська та світова спільнота на новий уряд, та чи є він «кращим» за попередній? Які кроки передбачені програмою діяльності нового Кабінету міністрів?

Окрім цього, не менш важливим і досі є питання щодо призначення нового Генпрокурора, адже після відставки Віктора Шокіна ця посада залишається вакантною.

У обговоренні візьмуть участь: Ірина Геращенко (перший заступник голови Верховної Ради), Максим Бурбак («Народний фронт»), Іван Крулько (ВО «Батьківщина»), Віктор Бондар («Відродження») та Олег Березюк («Об’єднання «Самопоміч»).

Ток-шоу «Право на владу» вийде в ефірі о 22.00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY