detector.media
14.04.2016 16:05
Журналістам російської телекомпанії «Мир 24» відмовили у в'їзді до України
Журналістам російської телекомпанії «Мир 24» відмовили у в'їзді до України
Сьогодні, 14 квітня, вранці українські прикордонники в пункті пропуску «Виступовичі» на кордоні з Білоруссю відмовили у в'їзді в Україну знімальній групі телекомпанії «Мир 24», яка входить до складу російської МТРК «Мир».

Про це повідомляє «112 Україна» з посиланням на помічника голови Держприкордонслужби - прес-секретаря Олега Слободяна.

Він зазначив, що чотирьох кореспонденти російського телеканалу «Мир 24» під час паспортного контролю заявили, що слідують в Україну, у місто Прип'ять (Київська область) з метою зйомки репортажу до річниці Чорнобильської катастрофи. Однак під час додаткового опитування прикордонники встановили, що належних дозволів чи інших документів, що підтверджують мету поїздки, у журналістів не було.

«У результаті, на підставі ч. 1 ст. 8 закону України "Про прикордонний контроль" цим громадянам було відмовлено у перетині державного кордону України», - повідомляє Держприкордонслужба.

Нагадаємо, 28 березня Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну російському скандальному телеведучому Отару Кушанашвілі, який різко висловлювався на адресу української влади. Ведучий мав працювати на «Радио Вести».

Фото: «112 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY