detector.media
14.04.2016 13:52
15 квітня - презентація Міжнародного благодійного фонду «Фонд захисту свободи слова в Україні»
15 квітня, о 15.00 у Києві (вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», приміщення Гранд-холу готелю) відбудеться презентація Міжнародного благодійного фонду «Фонд захисту свободи слова в Україні».

«Фонд захисту свободи слова в Україні» покликаний докорінно змінити ситуацію в журналістиці і на ринку вітчизняних ЗМІ. Відтепер усі, хто намагається займати незалежну позицію і відстоює свої права на чесну журналістику, може бути застрахований від багатьох непередбачених ситуацій, зазначають ініціатори фонду.

«Фонд захисту свободи слова в Україні» передбачатиме не тільки матеріальну «подушку» для незаконно звільнених журналістів, але й надаватиме компенсації і юридичний захист у разі загроз, втрати працездатності та інших екстрених випадків пов'язаних з їх професійною діяльністю. Стати учасником програми страхування професійних ризиків зможе кожен український журналіст, і це не буде потребувати від нього фінансових витрат.

Юридичний супровід і адвокатський захист журналістам «Фонду захисту свободи слова в Україні» готові надати понад 40 адвокатів і адвокатських об'єднань. На презентації Фонду буде присутній Олександр Філонюк - президент Ліги страхових організацій України.

Додаткова інформація за тел. 067 243-28-28.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY