detector.media
13.04.2016 15:07
Серіал «Слуга народу» виробництва «Кварталу 95» можуть купити у Франції, а формат «Сватів» придбали в Естонії
Серіал «Слуга народу» виробництва «Кварталу 95» можуть купити у Франції, а формат «Сватів» придбали в Естонії
Європейський дистриб'ютор компанія Eccho Rigts представила під час міжнародного телеринку MIP TV 2016 у Каннах (Франція) український серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» серед новинок, які найближчим часом буде продавати на всі території. Напередодні MIP TV студія «Квартал 95» і Eccho Rigts підписали контракт про спільну дистрибуцію формату і готового серіалу «Слуга народу».

Про це повідомляє прес-служба «Кварталу 95».

Проект «Слуга народу» в Каннах представляв продюсер і виконавець головної ролі в серіалі, художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський. У своєму коментарі він сказав, що «в усьому світі люди хочуть бачити при владі чесних і порядних людей, і в цьому сенсі історія «Слуги народу» універсальна, а тому має хороший потенціал для міжнародної дистрибуції».

Серіалом «Слуга народу» зацікавилися кілька великих компаній з різних країн, зокрема, ведуться переговори з найбільшою світовою онлайн-платформою, а також - з одним із французьких телеканалів.

Крім «Слуги народу» інтерес викликали анімаційні проекти «Кварталу 95», які перебувають у провадженні і передпродакшні - мультсеріали «Казкова Русь», «Кухня», «Сватики» і дитячий мультиплікаційний 2D-серіал «Мама поспішає додому».

Студія також повідомляє, що формат серіалу «Свати» проданий в Естонію. Естонська група каналів MTG намір знімати свою версію успішного комедійного серіалу.

Китайські партнери зацікавилися двома форматами студії «Квартал 95» - «Ліга сміху» і «Вгадай ящик».

Також досягнуто попередніх домовленостей про дистрибуцію контенту «Кварталу 95» на онлайн-платформах на різних територіях (США, Ізраїль, Німеччина, Канада та ін.).

Крім того, після проведених на MIP TV переговорів обговорюється співпраця студії «Квартал 95» з компанією-мейджорів NBC Universal.

Нагадаємо, прем'єра комедійного політичного серіалу «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» відбулася на телеканалі «1+1» 16 листопада 2015 року.

18 квітня в ефірі телеканалу ТЕТ відбудеться всеукраїнська прем'єра комедійного серіалу «Одного разу в Одесі». Серіал будуть показувати з понеділка по четвер о 20.00. «Одного разу в Одесі» - це комедійний серіал від студії «Квартал-95» і «Драйв Продакшн», який був знятий на замовлення телеканалу ТЕТ. 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY