detector.media
13.04.2016 12:33
ICTV запускає у денному слоті програму «День у великому місті»
ICTV запускає у денному слоті програму «День у великому місті»
27 квітня на телеканалі ICTV стартує нове шоу «День у великому місті». Програма буде виходити в ефірі з вівторка по п'ятницю о 14.50.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Шоу «День у великому місті» – експертний погляд на щоденні питання, які хвилюють кожного українця і впливають на життя всієї країни.

Ведучі проекту - Тала Калатай, Кирило Капустін і Єгор Тополов.  Вони обговорюватимуть у студії актуальні економічні питання – від курсу валют до цін на комунальні послуги, соціальні проблеми, та нададуть поради, як правильно та вигідно зробити ремонт, захистити свій будинок і не потрапити в руки аферистів. Також у проекті – важливі теми фізичного і психологічного здоров'я: як налагодити стосунки з близькими, вести активний спосіб життя і правильно харчуватися. Не обійдеться і без гумору – у програмі будуть меми, жарти і каламбури.

Лейтмотивом усіх ефірів тижня стане одна головна тема, яку ведучі та запрошені експерти детально розбиратимуть у кожному випуску. Результатом дискусії стануть прикладні рішення і рекомендації на основі особистого досвіду ведучих і багатої практики відповідних фахівців.

«Головне в програмі – особистий погляд і особисте ставлення ведучих до проблеми – "Мене турбує те, що турбує нашого глядача", "Щоб я зробив, якби був на місці героя історії". Протягом програми ведучі висловлюють свою думку і свої почуття, сперечаються і діляться з глядачем своєю думкою щодо методів вирішення проблем, які хвилюють наше суспільство. Такий собі погляд "від першої особи"», – сказав продюсер проекту Андрій Слободян.

Нагадаємо,  4 квітня на сайті «Факти ICTV» стартував проект «ТОП-100 блогерів». Новинний сайт визначить найавторитетнішу сотню блогерів України. Рейтинг «ТОП-100 блогерів» триватиме протягом року, нагородження найкращих відбудеться 9 лютого 2017 року, в День безпечного інтернету.  

Фото: ICTV

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY