detector.media
13.04.2016 12:04
Film.ua та Insiders знімають документальні фільми про екстремальні міські дослідження Києва
Film.ua та Insiders знімають документальні фільми про екстремальні міські дослідження Києва
Компанія Film.ua та команда Insiders project працюють над циклом телепрограм з міських досліджень під назвою «Проект Вторгнення». Кожна серія проекту - це документальний короткометражний фільм про екстремальну подорож в одне з найнебезпечніших, загадкових і таємничих місць Києва.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Об'єктами досліджень команди Insiders project стали тунелі і бомбосховища, метро та підземні річки, законсервовані заводи і найвищі мости і дахи - важкодоступні локації, що знаходяться під землею, на землі і над землею, побудовані в різні історичні епохи у Києві. Разом з ведучим програми Дмитром Громовим глядачі отримають можливість проникнути за межу дозволеного, побачити виворіт нещадного мегаполісу. При цьому «Проект Вторгнення» - не просто пригодницька програма для молоді, це також факти і цифри, історичний і філософський аналіз.

Всього у проекті буде знято 10 серій хронометражем 26 хвилин кожна.

Режисери циклу -  Ангел Ангелов, Микита Стрижевський. Продюсери - Микита Стрижевський, Катерина Вишневська (Film.ua).  Виконавчий продюсер - Андрій Ризванюк. Оператор - Ангел Ангелов. Автори сценарію - Дмитро Громов, Микита Стрижевський, Ангел Ангелов, Артем Бабурін.

«У нашому проекті ми торкаємося дійсно важливих тем, які до нас майже ніхто не торкався, а якщо і торкався, то дуже поверхово. Через пару років багатьох демонстрованих об'єктів, на жаль, вже не буде, не дивлячись на те, що вони мають історичну і культурну цінність. Багато місць ми вже не встигли зафіксувати, і вони залишилися тільки в нашій пам'яті. Тому наша програма стане певним чином відеомузеем, в якому залишаться задокументовані свідчення минулого. І чим більше ми встигнемо зняти, тим більше збережеться для майбутніх поколінь», - відзначають автор ідеї Дмитро Громов і режисер проекту Ангел Ангелов.

«Розповісти те, про що ще ніхто не розповідав, показати те, що мало хто бачив, працюючи з командою Діми Громова, Ангела Ангелова, Микити Стрижевського і Артема Бабуріна - мрія продюсера,. Їх історії не просто захоплюючі, але пізнавальні, а самі хлопці не просто ентузіасти, але професіонали. З їх легкої подачі міські дослідження - по суті нішеве і мало кому доступне хобі - легко виходить за рамки молодіжної екстремальної аудиторії.

Ми вже в цьому переконалися, представивши проект на телеринку MIPTV в Каннах і показавши перші епізоди партнерам. У нашому столітті мультимедийності і технологій, що постійно розвиваються, такий контент, як "Проект Вторгнення", як ніколи актуальний і цікавий аудиторії. Впевнена, у нас попереду ще багато цікавих спільних проектів», -  сказала продюсер проекту Катерина Вишневська.

«Близько двох років ми працювали над проектом самостійно. Все робилося власними силами і трималося на ентузіазмі, натхненні і спонсорувалося з власної кишені. Але через деякий час удача нам посміхнулася: ми познайомилися з кіностудією Film.ua, уклали контракт, отримали технічну базу і фінансування. Завдяки такій співпраці наші темпи виробництва і якість продукту значно зросли. У нас таке відчуття, ніби ми їхали на велосипеді і пересіли на автомобіль. Це великий ривок вперед і багатообіцяюча перспектива, яку ми маємо намір використовувати по максимуму. У нас мало хто вірив, але довіру найбільшої кіностудії в Україні зміцнило нашу впевненість в собі і в своїй справі», - сказали учасники Insiders project.

Як зазначає автор ідеї Дмитро Громов, після циклу програм про найбільш недоступні місцяхКиєва в планах команди розширити географію своїх унікальних і ризикованих досліджень.

«Ми хочемо знімати програму не тільки про Україну, але про країни ближнього і далекого зарубіжжя. Також плануємо працювати з VR-технологіями, що активно розвиваються, і інтерактивним відео. Крім того, у нас є ідея створення комп'ютерної гри, повнометражного фільму і багато іншого», - сказав Дмитро Громов.

Нагадаємо, Film.ua Group повідомила про досягнення попередніх домовленостей з великими європейськими виробниками про спільну розробку кількох проектів під час європейського ринку контенту MIPTV в Каннах, який закінчився 7 квітня.

Фото: Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY