detector.media
13.04.2016 10:36
«Інтер» покаже прем’єру концерту українського співака, що досяг успіху в Німеччині
«Інтер» покаже прем’єру концерту українського співака, що досяг успіху в Німеччині
У суботу, 23 квітня, телеканал «Інтер» покаже трансляцію сольного концерту українського співака Олега Винника у столичному палаці «Україна.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Трансляція концерту Олега Вінника розпочнеться о 20.30.

Український співак виконає хіти «Вовчиця», «Щастя», «Ніно» та інші свої пісні.

Як анонсує телеканал, дизайн сцени, світло, відео і спецефекти під час концерту в палаці «Україна» вразять телеглядачів розмахом. Виступ співака супроводжували 520 світлових приладів на сцені, не рахуючи екранів.

Олег Винник народися в селі Вербівка Кам'янського району (Черкаська область).  В рамках програми культурного обміну проходив стажування в Німеччині і отримав пропозицію Люнебургського театру із Нижньої Саксонії, де продовжив кар'єру, виконуючи партії в опері Tosca й опереті Paganini. Навчався вокалу у Гамбурзі (Німеччина). Виконував ролі у мюзиклах – зокрема, головну роль Жана Вальжана у мюзиклі «Знедолені» за однойменним романом Віктора Гюго.  Починаючи з 2011 року, Олег Винник зосередився на сольній кар'єрі в Україні. Як повідомляють ЗМІ, у 2016 році його пісня «Ніно» стала лідером хіт-параду на радіостанції «Русское Радио Украина».

Нагадаємо, у березні на телеканалі «Інтер» відбулася прем'єра документального фільму власного виробництва «50 років без Ахматової».

Фото: «Інтер» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY