detector.media
12.04.2016 16:42
Телеканал у Запоріжжі повідомляє про злам сайту і розміщення фейкової інформації
Телеканал у Запоріжжі повідомляє про злам сайту і розміщення фейкової інформації
Запорізька телекомпанія «Алекс» заявляє, що зловмисниками був зламаний офіційний сайт ТРК та була розміщена інформація про подію на Запорізькій АЕС, яка не відповідає дійсності.

Про це йдеться у повідомленні на сайті телеканалу.

Телекомпанія «Алекс» розцінює подібні дії як інформаційну диверсію з метою дестабілізації ситуації в суспільстві. Телеканал висловлює глибоке обурення тим, що сайт  «був використаний в настільки брудних цілях, чим було завдано шкоди бездоганній діловій репутації телеканалу».

Як повідомляє мовник, служба інформаційної безпеки телеканалу веде активне розслідування зловмисних дій і звертається до компетентних органів з проханням ретельної перевірки і пошуків кібер-злочинців.

Нагадаємо, у березні телеканал «Херсон плюс» звернувся до прес-служби Херсонської обласної ради та до правоохоронних органів з вимогою пояснити ситуацію, що склалася після DDоS-атак на сайт каналу. Журналісти телеканалу «Херсон плюс» заявляють, що кібер-атака на сайт каналу розпочалася після публікації виступу голови Херсонської облради, до недавнього часу голови облдержадміністрації Андрія Путілова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY