detector.media
11.04.2016 10:51
На референдумі у Нідерландах проти України працювати «кремлеботи» - Заліщук
На референдумі у Нідерландах проти України працювати «кремлеботи» - Заліщук
Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Світлана Заліщук заявила про сплановану негативну кампанію російських ботів на референдумі в Нідерландах про асоціацію Україна – ЄС, що відбувся 6 квітня.

Про це вона розказала в ефірі «112 Україна», повідомляє сайт каналу.

«Говорячи про руку Росії... Ми постійно отримували якісь знаки, що вона все-таки мала місце. Зокрема, під тими роликами Геннадія Курочки ця кампанія Hop, Nederland, hop!... Там була величезна кількість коментарів, в інтернеті ми бачили таку сплановану кампанію проти нашої позитивної кампанії. Тому те, що боти з-під Санкт-Петербурга працювали, сумнівів немає», - заявила Світлана Заліщук.

Як відомо, 6 квітня в Нідерландах відбувся консультативний референдум щодо асоціації України та Європейського Союзу. На референдум було винесено одне питання: «Ви "за" чи "проти" ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС?». За останніми даними екзит-полу, «проти» асоціації України з ЄС – 61,1% голландців, «за"» – 38,1%. Явка на референдумі склала 32,2%. Офіційні результати референдуму щодо Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом буде оголошено 12 квітня.

Водночас, Президент України Петро Порошенко заявив в інтерв'ю трьом українським телеканалам, що уже найближчими днями Єврокомісія має передати законодавчі пропозиції щодо безвізового режиму України з ЄС у Європейську Раду та Європарламент.

Фото: «112 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY