detector.media
08.04.2016 13:40
У Херсоні знімальну групу місцевого телеканалу заблокували на незаконному будівництві
У Херсоні знімальну групу місцевого телеканалу заблокували на незаконному будівництві
Сьогодні, 8 квітня, знімальну групу телеканалу «Херсон плюс» закрили на території незаконного будівництва в районі Нафтогавані в Херсоні.

Про це повідомляє видання «Мост» з посиланням на директора телеканалу Володимира Косюка.

В понеділок, 4 квітня, секретар міськради Олена Урсуленко повідомила, що в районі старого Карантинного острова у Херсоні невідомі ведуть будівельні роботи і пообіцяла розібратися. Зранку 8 квітня знімальна група телеканалу «Херсон плюс» прибула на ділянку і була заблокована.

«На місці знаходиться наша журналіст Віра Підлісна та оператор Олександр Ларионов. Вони увійшли з представниками Держекоінспекції, депутатами і їх помічниками через відкриті ворота. Робочі закрили ворота, і нікого не випускають», - розповів Володимир Косюк.

На місце прибули також представники Держекоінспекції. На фото, опублікованому депутатом Дніпровської райради та громадським екоінспектором Олександром Власовим, видно, що представники Держекоінспекції прибули на місце пізніше на човні.

В даний момент на заблокованому ділянці знаходяться представники Держеконіспекції, депутати і представники громадських організацій.

«На місце прибула поліція, і їх теж не пускали. Після переговорів, які тривали 20 хвилин, поліцію пустили, але за ними так само закрили ворота на замок. В даний момент ми знаходимося на місці, тут працюють геодезисти та інші фахівці. Нам, як журналістам працювати не заважають», - повідомила в телефонній розмові кореспондентка Віра Підлісна.

Нагадаємо, 29 березня у Херсоні головний редактор «Херсонської міської газети» Костянтин Риженко не зміг потрапити на засідання виїзної комісії міської ради через те, що його виштовхав за двері кабінету голова комісії з питань антикорупційної політики, сприяння децентралізації, розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, свободи слова та інформації Віталій Богданов.

Фото: Александра Власова и Лилии Якубсон

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY