detector.media
08.04.2016 13:05
«Радио Вести» планує випускати в ефірі радіоспектаклі
«Радио Вести» планує випускати в ефірі радіоспектаклі
Генеральний продюсер «Радио Вести» Юлія Литвиненко повідомила, що радіостанція відроджуватиме формат «театр біля мікрофона».

Про це вона сказала в інтерв’ю «Детектору медіа».

«Звичайно, людина до всього звикає, а досвідчений житель мегаполісу весь час хоче чогось новенького, свіженького і незвичайного. Так що у нас зараз вийде багато нових авторських проектів - зокрема, ми відродимо зараз старий добрий формат театру біля мікрофона, який зараз дуже затребуваний», - сказала Юлія Литвиненко.

Нагадаємо, 19 березня двоє співробітників «Радио Вести» шеф-редактор Сакен Аймурзаєв і ведучий Павло Шеремет повідомили, що припиняють свою співпрацю зі станцією. Раніше, 1 березня,  головний редактор Валерій Калниш залишив посаду, а також звільнився ведучий Матвій Ганапольський

Перед цим джерела «ДМ» повідомляли про посилення впливу власника на реакційну політику радіо у зв'язку з рішенням Олександра Клименка повернутися в Україну та продовжувати займатися політикою. Представники «Радио Вести» заперечують присутність цензури на радіо.

ЗМІ називають власником холдингу «Вести Украина»  Олександра Клименка, колишнього міністра доходів і зборів України за  президентства Віктора Януковича. Зараз він перебуває в розшуку СБУ, живе за кордоном та виступає лідером політичної партії «Успішна країна».

Водночас глава холдингу «Вести Україна» Ольга Семченко заявила, що «Олександр Клименко - не власник холдингу "Вести "».

Станом на 7 квітня на сайті радіостанції «Радио Вести» була відсутня інформація про структуру власності мовника, наявність якої з 1 квітня 2016 року вимагає закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації та реалізації принципів державної політики у сфері телебачення і радіомовлення».

Фото: Алексей Темченко, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY