detector.media
08.04.2016 12:00
Стартували зйомки четвертого сезону культового серіалу «Шерлок»
Стартували зйомки четвертого сезону культового серіалу «Шерлок»
У середу, 6 квітня, офіційно стартували зйомки четвертого сезону культового серіалу «Шерлок» виробництва британського суспільного мовника - компанії ВВС.

Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням інформацію видання ew.com.

Про початок зйомок оголосив у своєму Twitter Марк Гетісс виконавчий продюсер і сценарист серіалу, а також виконавець ролі рідного брата геніального детектива - Майкрофта Холмса.

«Ми повертаємося. Гра почалася», - процитував знамениту фразу проекту Марк Гетісс і опублікував короткий ролик зі своєю участю.

Він також натякнув, що наслідки повернення головного лиходія серіалу Моріарті в четвертому сезоні стануть доленосними для деяких персонажів.

Крім того Марк Гетісс повідомив, що вперше спів-режисером серіалу стане жінка - Рейчел Талалай, яка раніше працювала над іншим відомим серіалом від ВВС «Доктор Хто».

Водночас виконавець головної ролі Бенедикт Камбербетч зазначив, що він щиро радий знову приступити до зйомок серіалу разом з усією знімальною групою. «Я з нетерпінням чекаю четвертого сезону серіалу "Шерлок". Але вам доведеться чекати... хоч і не довго... І це варто того», - цитує ew.com актора.

Повернення до роботи над «Шерлоком» підтвердив також шоураннер проекту Стівен Моффат. «Четвертий сезон "Шерлока"- ми повертаємося до роботи. Що б ми не робили, куди б ми не їхали, всі дороги ведуть на Бейкер-стріт, і для нас це завжди немов повернення додому. Привиди минулого нависають над Шерлоком Холмсом і Джоном Ватсоном, насуваються трагедія і терор. Історія, яку ми розповідали з самого початку, незабаром досягне кульмінації», - цитує його видання «КиноПоиск».

Офіційний синопсис нового сезону серіалу небагатослівний: «Четвертий сезон починається з повернення Шерлока Холмса до Великобританії, в той час як доктор Ватсон і його дружина Мері готуються до головного випробування у своєму житті: вони стануть батьками».

Офіційна дата прем'єри четвертого сезону «Шерлока» поки не оголошена, але за традицією варто чекати прем’єру серіалі в розпал новорічних свят.

Фото: Twitter серіалу «Шерлок»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY