detector.media
07.04.2016 17:14
У «Праві на владу» на «1+1» будуть говорити про «голландський ляпас»
У «Праві на владу» на «1+1» будуть говорити про «голландський ляпас»
Сьогоднішній, 7 квітня, ефір суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» буде присвячений темі референдуму щодо угоди про асоціацію «Україна-ЄС», який вчора, 6 квітня, пройшов у Нідерландах.

Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

Запрошені на ток-шоу політики, експерти та журналісти говоритимуть, що означитимуть результати референдуму для українців, і яка подальша доля асоціації.

Зокрема, гості програми спробують розібратися у причинах позиції, продемонстрованої голландцями, і спрогнозувати, як їх небажання бачити Україну в «європейській сім’ї» відобразиться на нашій країні.

Як відомо, за попередніми результатами референдуму у Нідерландах 61% учасників голосування висловилися проти Угоди про асоціацію України з Євросоюзом.

До студії запрошено посла з особливих доручень МЗС України Дмитра Кулебу, народних депутатів Олексія Гончаренка («БПП»), Сергія Соболева («Батьківщина»), Антона Геращенка («Народний фронт»). На включенні скайпом - експерт Інституту Євроатлантичного співробітництва Андреас Умланд.

Також під час ефіру на прямому зв’язку зі студією з Нідерландів працюватиме спеціальний кореспондент ТСН Наталка Фібріг, яка детальніше розповість про те, які настрої панують серед голландських політиків та громадськості.

Ток-шоу «Право на владу» вийде в ефірі «1+1» о 22.00.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY