detector.media
07.04.2016 16:06
Про участь у першому і другому етапі реформування заявили вже понад 290 видань - Наливайко
Про участь у першому і другому етапі реформування заявили вже понад 290 видань - Наливайко
Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко повідомив, що станом на сьогодні до Комітету надійшло 291 звернення від редакцій друкованих ЗМІ, які заявили про свою участь у реформуванні згідно Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації».

Про це він сказав 7 квітня під час засідання робочої групи Національної спілки журналістів України (НСЖУ), що опікується імплементацією Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Олег Наливайко поінформував, що до Держкомтелерадіо надійшло 176 звернень редакцій друкованих ЗМІ, які мають намір взяти участь у першому етапі реформування. Серед них 37 редакцій вже подали повний пакет документів. Ще 115 редакцій повідомили про рішення взяти участь у другому етапі реформування, який розпочнеться з 1 січня 2017 року.

Найбільше заявок на участь у першому етапі надійшло від видань з Сумської, Миколаївської, Рівненської, Чернігівської, Запорізької областей. Найменше - з Черкаської, Івано-Франківської, Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, 26 грудня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав  Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Закон набув чинності з 1 січня 2016 року.

Фото: stv.detector.media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY