detector.media
07.04.2016 11:54
«Про «фіалкову» чашечку…». Новий «Маршрут №1» пропонує заглибитися у… «дрібниці»
Чи замислювались ви коли-небудь про дрібниці, які вас оточують? Спробуйте. Може виявитися, що це зовсім і не дрібниці… «Весь наш предметний світ — складна система противаг, яка балансує за рахунок, здавалося б, невеличких, незначних деталей. Таку деталь у моєму малюнку відіграє кавова ложечка, яка тримає світ-глобус і решту предметів у гармонійному та водночас динамічному порядку», — говорить про обкладинку свіжого «Маршруту №1» художниця Аня Гаврилюк.

«Світ деталей» — це делікатне запрошення придивитися до себе. Стреси й метушня часто позбавляють нас аури особистого світу і необхідності його аналізувати… Тема нашого глянцю показує і «зоряне небо» над людиною, і її багатовимірний внутрішній світ.

Наша художниця Аня Гаврилюк поставила свій світ на кавову ложечку. Це гарна і тонка внутрішня рефлексія, але кожен може запропонувати свою», — пише у своїй колонці до нового випуску «Маршруту №1» Лариса Івшина. На чому стоїть «світ» головного редактора «Дня» — дізнаєтеся, придбавши квітневий глянець. А також — про те, завдяки яким нюансам ваша оселя здатна «задихати» і стати садом, чому у тренді — не «позолота», а спокійна функціональність інтер’єру, яка порцеляна може стати мистецтвом...

Чому важливий і флакон від парфумів, і саме свіжозрізана квітка з саду? Що треба мати на увазі, купуючи біжутерію «в етнічному стилі»? Які риси виховує колекціонування? Відповіді на ці та інші запитання знайдете у випуску «Світ деталей» уже цієї п’ятниці — купуйте журнал «Маршрут №1» у кіосках преси або ж замовляйте його на сайті «Дня» day.kyiv.ua/uk/library чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY