detector.media
06.04.2016 12:55
«Волинські новини» змінили власника
«Волинські новини» змінили власника
У приватного підприємства (ПП) «Волинські новини», яке є засновником одноіменної газети та інформаційного агентства, змінився склад учасників. Також підприємство отримало нового директора та збільшило статутний капітал.

Про це повідомляє видання волинське ділове видання «Конкурент».

З 1 березня учасниками приватного підприємства стали чинний головред «Волинських новин» Альона Трохимчук та журналіст видання Ірина Качан. Раніше частку в підприємстві мали колишній головред Вікторія Поліщук та депутат Луцької міської ради від партії «УКРОП» Ігор Поліщук .

Збільшено також на 1 млн. грн. статутний капітал підприємства. Відтак 1,5 млн.грн. офіційно внесла Альона Трохимчук і 0,5 млн. грн. - Ірина Качан.

Замість Андрія  Жулинського директором ПП призначено Альону Трохимчук.

Видання «Конкурент» стверджує, що попри зміни «Волинські новини» залишаються у сфері впливу колишнього голови Одеської обласної держадміністрації Ігоря Палиці, який 26 листопада 2015 року обраний головою Волинської обласної ради.

У розділі «Досьє» сайту ІА «Волинські новини»  вказано, що під час роботи народним депутатом, «будучи патріотом своєї країни, Ігор Палиця у своїй депутатській діяльності чітко відстоював державницьку позицію, брав участь у розробці та підтримував законопроекти щодо впровадження економічних та соціальних реформ, активізації демократичних процесів».  Видання також зазначає, що «Ігор Петрович Палиця, завдяки своїм діловим і професійним якостям, встиг чимало досягти у житті та при цьому не розгубив людяності, милосердя, вболівання за рідне місто й університет».

Нагадаємо, 10 березня під час позачергової сесії Волинської обласної ради депутати прийняли рішення вийти із співзасновників громадсько-політичної газети «Волинь-нова». На підставі цього рішення Волинська облрада вимагає від редакції газети «Волинь-нова» звільнити частину приміщень.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY