detector.media
06.04.2016 11:43
«Інтер» покаже бій за чемпіонський титул Володимира Кличка
У суботу, 9 квітня в програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер» відбудеться трансляція боксерського поєдинку за звання чемпіона світу за версією IBF в суперважкій ваговій категорії між Чарльзом Мартіном (США) і Ентоні Джошуа (Англія). Бій буде проходити в Лондоні на арені О2.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Трансляція розпочнеться о 22.20

Донедавна чемпіонським поясом IBF володів Володимир Кличко, який завоював його 22 квітня 2006 року та тримав майже 10 років. 28 листопада 2015 року він програв бій Тайсону Ф'юрі, і титул чемпіона світу за версією IBF перейшов до англійця.

Керівництво Міжнародної боксерської федерація (IBF) зобов'язала англійця зустрітися з українцем В'ячеславом Глазковим. Тайсон Ф'юрі відмовився від бою і сказав, що буде проводити реванш з Володимиром Кличком. Після чого Тайсона Ф'юрі позбавили пояса і призначили бій за звання чемпіона між українцем В'ячеславом Глазковим і американцем Чарльзом Мартіном. Цей бій відбувся в Нью-Йорку в січні 2016 року. Чальз Мартін переміг і став новим володарем поясу IBF.

9 квітня Чарльзу Мартіну буде протистояти англієць Ентоні Джошуа, олімпійський чемпіон 2012 року.

«Бій між Чарльзом Мартіном і Ентоні Джошуа обіцяє бути дуже цікавим. Ентоні Джошуа фахівці називають надією і майбутнім суперважкого дивізіону, він дуже яскравий і харизматичний. Його бої завжди видовищні і безкомпромісні. Джошуа кілька разів був в якості спаринг-партнера в тренувальному таборі Володимира Кличка. І українець дуже високо оцінював і його потенціал, і його людські якості. Про потенціал Чарльза Мартіна говорити щось певне складніше. Так - він володар пояса чемпіона світу. Але чим би закінчився його бій з українцем В'ячеславом Глазковим, не одержала той травму під час поєдинку, - незрозуміло. У Мартіна в послужному списку поки немає поразок. А думки експертів щодо результату суботнього бою найрізноманітніші. Так що інтрига збережеться до фінального гонга», -  сказав керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Сергій Долбілов.

Разом з телеглядачами поєдинок Чарльз Мартін-Ентоні Джошуа в студії «Великого боксу» на «Інтері» будуть дивитися спеціальні гості -  українські боксери Олександр Усик, Макс Бурсак і Аліна Шатерникова, які поділяться своїми експертними оцінками і коментарями з приводу бою.

Ведучий «Великого боксу» - Роман Кадемін.

Нагадаємо, у суботу, 9 квітня, на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра програми «Королі рингу», в якій найвідоміші українські боксери розкажуть про свій шлях до вершин світового боксу, про «приховану» сторону слави і «спокуси» великого спорту, поділяться спогадами про дитинство та юність, перші кроки у спорті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY