detector.media
05.04.2016 17:23
«2+2» запускає проект про бокс «Королі рингу»
«2+2» запускає проект про бокс «Королі рингу»
У суботу, 9 квітня, на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра програми «Королі рингу», в якій найвідоміші українські боксери розкажуть про свій шлях до вершин світового боксу, про «приховану» сторону слави і «спокуси» великого спорту, поділяться спогадами про дитинство та юність, перші кроки у спорті.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма вийде в ефірі о 13.10.

Герої нового проекту телеканалу «2+2» – українські чемпіони боксу, в активі яких - перемоги на чемпіонатах світу, Олімпійських іграх і в найпрестижніших міжнародних турнірах. В програмі вони дадуть інтерв'ю «сам на сам» ведучому Володимиру Кобелькову.

Гостями перших випусків «Королів рингу» будуть інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у важкій вазі, олімпійський чемпіон, чемпіон світу та Європи Олександр Усик та чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол.

«Цей проект просто зобов’язаний був з’явитися, бо Україна – одна з найсильніших та найталановитіших країн у боксі. Втім, у «Королях рингу» ми вийшли за рамки боксу, щоб показати шлях наших чемпіонів до вершини. Першими до нас «у ринг» завітали  Олександр Усик і Віктор Постол. На черзі – Василь Ломаченко та Володимир Кличко», – поділився планами автор і ведучий проекту Володимир Кобельков.

Говорячи  про свою участь у проекті «Королі рингу», Олександр Усик сказав, що це було «найвідвертіше інтерв`ю в його житті».

Цикл інтерв’ю «Королі рингу» виходитиме в ефірі «2+2» щосуботи о 13.10. Хронометраж випуску 30 хвилин.

Нагадаємо, у березні на каналі «2+2» розпочались прямі трансляції матчів Кубку України та 17-го туру Чемпіонату України з футболу, повідомляє прес-служба телеканалу.

Фото: «2+2»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY