detector.media
05.04.2016 13:25
«UΛ:Перший» запускає програму «Класики літератури» від німецького каналу ARD
«UΛ:Перший» запускає програму «Класики літератури» від німецького каналу ARD
Сьогодні, 5 квітня, на телеканалі «UΛ:Перший» стартує науково-пізнавальний проект «Класики літератури» виробництва німецького суспільного мовника ARD.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Проект «Класики літератури» вийде в ефірі о 22.40. 

У прем’єрному на українському телебаченні епізоді ведучий проекту, письменник Тільман Шпенґлер за менш ніж 15 хвилин розповість усі таємниці «1001 ночі».

«Спочатку я думав, що вкластися в такий короткий термін взагалі неможливо.  Я працював на радіо й телебаченні, згодом мав творчу паузу й думав, що від мене чекають більшого, ніж я можу. Люди, дивлячись телевізор, як правило, не мають багато часу, щоб присвятити такому інтелектуальному питанню як література.

Перемикаючи канали, глядачі сприймають інформацію у форматі "одна хвилина тридцять секунд", а переді мною поставили завдання говорити 15 хвилин. Спершу я подумав: "Це ж безмірно довго! Але у той же час, 15 хвилин – це неймовірно мало, щоб охопити все". Та врешті, можна знайти свій шлях із цими п’ятнадцятьма хвилинами, а для глядачів він, очевидно, буде до щастя!», -  сказав Тільман Шпенґлер.  

Нагадаємо, в березні «UA:Перший» почав показ програми «Слово на вулиці» (Word on the street), яка допомагатиме вивчати англійську мову і знайомитися з британською культурою. Проект стартував у Рік англійської мови в Україні.

Фото: «UA:Перший»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY