detector.media
04.04.2016 18:33
Редрада «Громадського ТБ» розгляне розслідування «Слідства.Інфо» щодо офшорів президента
Редрада «Громадського ТБ» розгляне розслідування «Слідства.Інфо» щодо офшорів президента
Про це повідомила на своїй сторнці у мережі Facebook Катерина Горчинська

Виконавча директорка громадської організації «Громадське телебачення» Катерина Горчинська оприлюднила заяву Редакціїної ради «Громадського ТБ»

«Заява Редакційної ради Громадського ТБ щодо розслідування Слідство.Інфо

У зв'язку з великим суспільним резонансом розслідування програми Слідство.Інфо від 3 квітня 2016 року, яке вийшло в рамках міжнародного проекту ICIJ, Редакційна рада Громадського ТБ прийняла рішення розглянути цей матеріал на предмет дотримання редакційних стандартів.

Засідання Редакційної ради призначено на 5 квітня.

Редакційна рада - це дорадчий внутрішній орган Громадського ТБ, який здійснює контроль за дотриманням редакційних стандартів, виконує функції омбудсмена всередині громадської організації, захищаючи права журналістів.

Редакційна рада складається з шести співробітників Громадського ТБ та збирається за ініціативи членів самої ради у випадку виникнення питань, віднесених до її компетенції», - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що 3 квітня на трьох  каналах - «Громадському ТБ», UA:Першому та каналі «24» було показано розслідування програми «Слідство.Інфо» (проект «Громадського ТБ») «Офшори державного рівня» щодо офшорних компаній президента Петра Порошенка, яке викликало професійну дискусію.

Фото: Аліна Смутко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY