detector.media
04.04.2016 16:08
Сайт «Факти ICTV» визначить 100 найавторитетніших блогерів України
Сайт «Факти ICTV» визначить 100 найавторитетніших блогерів України
4 квітня, в Міжнародний день інтернету, на сайті «Факти ICTV» стартує проект «ТОП-100 блогерів», який триватиме до кінця року.

Про це повідомляє прес-служба ICTV.

Телеканал зазначає, що новинний сайт «Факти ICTV» визначить найавторитетнішу сотню блогерів вперше в Україні. Рейтинг «ТОП-100 блогерів» триватиме протягом року, нагородження найкращих відбудеться 9 лютого, в День безпечного інтернету.  

«Це спроба осягнути фактично неосяжне – стрічки соціальних мереж. Мені давно імпонувала ідея скласти рейтинг блогерів України. Частково ми її реалізували у грудні 2015 року, коли вийшов проект «100 авторів, яких читає Україна». Але то була суб’єктивна історія десяти осіб. Сьогодні я хочу вас запросити до 10-місячного марафону соціальними мережами, аби визначити найкращих блогерів у десяти категоріях. Це буде перший всеукраїнський рейтинг. Нам здається, він відповідатиме вашим очікуванням. Бо ця історія повинна точніше виміряти уподобання користувачів соцмереж, аніж кількість підписників», - сказав  головний редактор сайту Ростислав Буняк.

На першому етапі проекту редакція сайту «Факти ICTV» відбиратиме ТОП-10 блогерів для кожної з десяти категорій (#Політики, #Lifestyle, #ІТ, #Веселі блоги, #Бізнес, #Відеоблогери, #Зірки, #Під сумнівом, #Перемога, #Народний рейтинг).

На другому етапі користувачі визначатимуть одного блогера в кожній категорії шляхом голосування, яке відбуватиметься впродовж місяця. Обравши лідера у запропонованій номінації, читач зможе залишити свій варіант найкращого в Україні блогера у графі #Народний рейтинг. А розпочнеться відбір найавторитетніших блогерів у категорії #Бізнес. Детальніше про правила конкурсу можна дізнатися на сайті.

До рейтингу не будуть включені акаунти, які, на погляд авторського колективу проекту, переважно ведуться прес-службами. Натомість до ТОП-100 потраплять блогери з найбільшою кількістю фоловерів. Учасники категорій #Політики, #Lifestyle, #Бізнес, #Зірки, #ІТ, #Під сумнівом, #Перемога обиратимуться за кількостю підписників у Facebook; #Веселі блоги – у Facebook і Twitter; #Відеоблогери – лише в YouTube; #Народний вибір – Facebook, Twitter, YouTube за рекомендацією інтернет-користувачів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY