detector.media
04.04.2016 14:09
У Миколаєві адвокат погрожував журналісту «Преступности.НЕТ»
У Миколаєві адвокат погрожував журналісту «Преступности.НЕТ»
Миколаївське інтернет-видання «Преступности.НЕТ» заявляє, що місцевий адвокат Володимир Верцюх погрожував журналісту сайту фізичною розправою за зйомку біля будівлі Апеляційного суду у Миколаєві.

Про це йдеться у новині на сайті «Преступности.НЕТ».
Інцидент стався 1 квітня, після судового засідання, в ході якого офіцер Військової служби правопорядку Віктор Вієру, засуджений за ДТП, намагався довести колегії суддів, що він був тверезий за кермом. В судах першої та другої інстанцій його захищав адвокат Володимир Верцюх.

По закінченню засідання кореспондент «Преступности.НЕТ» вирішив сфотографувати виходять з будівлі Віктор Вієру і його адвокат. Як стверджує видання, захисник накинувся на журналіста з нецензурною лайкою і погрозами.

«Пішов на х…, ще раз порушиш мої права - я тебе покалічу і подам до суду.
Якщо ти будеш порушувати закон, я буду змушений захищатися, - цитує видання адвокат.

На пояснення журналіста, що зйомка проводиться в громадському місці, адвокат заявив, що таким чином порушуються його громадянські права, які начебто гарантовані Європейською Конвенцією про права людини.



Нагадаємо, 1 квітня у Миколаєві невідомий погрожував журналістам інтернет-видання «Преступности.НЕТ» і обіцяв підпалити редакцію, якщо з сайту не буде прибрана інформація про самогубство сина судді Апеляційного суду Миколаївської області.

Фото, відео: «Преступности.НЕТ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY