detector.media
04.04.2016 10:14
Порошенко переконує, що його слова щодо статті у New York Times неправильно зрозуміли
Порошенко переконує, що його слова щодо статті у New York Times  неправильно зрозуміли
Президент Петро Порошенко заявив, що його реакцію на редакційну статтю в американській газеті щодо корупції в Україні було невірно інтерпретовано.

Про це він написав у  своєму Facebook. Коментар президента України подано двома мовами – українською і англійською.

«Мені прикро, що мої слова щодо публікації у респектабельній New York Times були невірно інтерпретовані. Сам читаю це видання і поважаю позицію його редакційної ради. Погоджуюся, нам в Україні треба ще багато зробити, в тому числі у подоланні корупції. Перші кроки вже зроблено», - заявив Петро Порошенко.

При цьому глава держави наголосив, що «захищав і продовжуватиме захищати Україну на всіх можливих для цього майданчиках».

Нагадаємо, газета New York Times опублікувала статтю про неефективну боротьбу із корупцією в Україні. Головна претензія звучала так:  президент, прем'єр-міністр і парламент України мають усвідомити, що Міжнародний валютний фонд і країни-донори, в тому числі США, не можуть продовжувати «кидати лопатою» гроші в корумповане болото, якщо уряд не почне формування демократичного правління, чого українці вимагали під час Майдану.

У відповідь Петро Порошенко заявив, що проти України ведеться гібридна війна, у тому числі - шляхом розповсюдження інформації, яка дискредитує Україну. 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY