detector.media
01.04.2016 18:27
До 5 квітня – реєстрація на тренінг з цифрової безпеки у Києві
Інститут масової інформації та «Репортери без кордонів» запрошують українських журналістів, фотографів, операторів, які працюють чи хочуть працювати в зоні АТО або Криму, на дводенний тренінг з цифрової безпеки, який пройде у Києві 9-10 квітня.

На тренінгу можна дізнатись:
— як захистити свою електронну пошту та акаунти в соцмережах;
— як безпечно користуватися відкритими мережами wi-fi в кафе, готелях тощо;
— як надійно зашифрувати дані на ноутбуці чи флешці, щоб їх не можна було виявити під час обшуків, перевірок на блокпостах тощо;
— які сервіси забезпечують максимальну безпеку листування та переговорів, та багато іншого.

Тренінг проходитиме максимально практично, учасники матимуть змогу встановити та випробувати корисні програми та інструменти на своїх ноутбуках, смартфонах та планшетах.

Після тренінгу в учасників буде можливість отримати персональну двогодинну консультацію з експертом з безпеки, налаштувати чи зашифрувати пристрої тощо.

Участь можуть взяти журналісти з усіх регіонів України. Обов'язковою умовою є можливість взяти з собою свій робочий ноутбук та смартфон.
Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету до 5 квітня включно. Відібраним до участі журналістам повідомлять точне місце та інші деталі електронною поштою не пізніше 6 квітня.

Організатори відшкодовують витрати на проїзд (за наявності оригіналів квитків), проживання та обіди.

Контакти: ira@imi.org.ua .

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY