detector.media
01.04.2016 17:15
Новий канал запускає другий сезон шоу «Дешево і сердито»
Новий канал запускає другий сезон шоу «Дешево і сердито»
У понеділок, 4 квітня, на Новому каналі стартує другий сезон «шоу екстремальної економії» під назвою «Дешево і сердито».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма вийде в ефірі о 19.00.

Споживче розслідування «Дешево та сердито» продовжують у другому сезоні ведучі Олександр Педан та Катя Павлюченко. У першому випуску вони розкажуть про найбільш екстремальні способи економії на їжі.

«Ми могли б їсти багато що, відкинувши страх і стереотипи. Наприклад, у Перу їдять морських свинок, у Китаї – суп із черепах. І там це вважається нормальним. Я теж пішов на експеримент – приготував запеченого голуба під сметаною з овочами, крем-суп із дощових черв'яків з грибами і смаженого щура в розмарині з рисовими чіпсами. Також спробував личинок у шоколаді і протеїновий коктейль із цвіркунів. Чесно, було огидно. Та експеримент на те й експеримент – треба йти до кінця», - розказав Олександр Педан.

На цьому екстрим не закінчився. Саша і Катя вирішили пригостити приготованим трьох рестораторів – Марата Осипова, Маргариту Січкар та Андрія Чуковського. Професіоналам належало вгадати, що вони їдять, і оцінити страви у грошовому еквіваленті.

Нагадаємо, нова рубрика в програмі «Абзац» - шоу екстремальної економії і споживацьких розслідувань «Дешево та сердито» стартувала на Новому каналі восени 2015 року.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY