detector.media
01.04.2016 15:50
Директор телестудії у Конотопі називає підпал помстою конкурентів новообраного мера
Директор телестудії у Конотопі називає підпал помстою конкурентів новообраного мера
Директорка Конотопської студії телебачення (Сумська область) Тетяна Голобурда пов’язує підпал офіс редакції, який стався у ніч на 1 квітня, виключно з професійною журналістською діяльністю.

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Тетяна Голобурда підкреслила, що  ніяких інших мотивів у нападників, у тому числі - особистісних - у даному випадку немає. «Тільки пов’язано з професійною діяльністю», - сказала вона.

У нападі на офіс Тетяна Голобурда підозрює конкурентів нинішнього міського голови Артема Семеніхіна, які раніше, за її словами, звинувачували канал у його підтримці.

«Розумієте, це пов’язано з виборчою кампанією, коли конотопці вибрали не того мера, що хотіли конкуренти міського голови. Вони підозрювали, що ми доклали зусиль, щоб у мери привести Семеніхіна. Хоча я незгодна, бо ми всім кандидатам у мери давали ефір», - сказала вона.

Також Тетяна Голобурда розповіла, що в офісі спалені дві кімнати, зокрема, вщент згорів весь апаратний комплекс та меблі.

Нагадаємо, 1 квітня міський голова Конотопа (Сумська область) Артем Семеніхін повідомив, що у ніч на 1 квітня внаслідок потрапляння пляшок із запалювальною сумішшю згорів офіс «Конотопської студії телебачення» (КСТ). Він  зауважив, що КСТ - єдиний в місті Конотоп телеканал, що є «незалежним та об'єктивно висвітлює те, що відбувається в місті, області та державі і своїм сигналом покриває третину Сумської та частину Чернігівської областей».

«Від себе хочу зазначити, що винні обов'язково будуть знайдені та притягнуті до відповідальності згідно Закону!», - написав Артем Семеніхін.

Фото: 05447.com.uа

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY