detector.media
01.04.2016 10:04
Невідомий погрожує за публікацію журналістам миколаївського видання «Преступности.НЕТ»
Невідомий погрожує за публікацію журналістам миколаївського видання «Преступности.НЕТ»
У Миколаєві невідомий погрожував журналістам інтернет-видання «Преступности.НЕТ» і обіцяв підпалити редакцію, якщо з сайту не буде прибрана інформація про самогубство сина судді Апеляційного суду Миколаївської області.

Про це повідомляє видання «Преступности.НЕТ».

Раніше видання повідомили, що 30 березня в Миколаєві з балкона викинувся син судді Апеляційного суду.

«У мене поки що прохання - приберіть статтю про самогубство хлопця. Ви розписуєте - чий це син, ні чий це син... Про Яценюка краще пишіть, як він країну розкрадає...», - заявив чоловік, який подзвонив на редакційний телефон з мобільного телефону.

Чоловік не представився і почав далі погрожувати: «Ми як дружній колектив, друзі цього хлопця дуже наполегливо рекомендуємо - приберіть цю статтю, тому що ми приїдемо в вашу редакцію і спалимо… всю вашу редакцію».

Крім цього, він обурився, що спочатку інформація була подана «за попередньою інформацією» і з неточностями, а потім виправлена. Пояснення, що інформацію в такому вигляді повідомили в поліції, його не влаштувало, і невідомий продовжував погрози.

«Так поліція стільки повідомляє, що вони сепаратистів ловлять пачками в день, і ви це ж пишете, не перевіривши... Помилкову... у нас вся поліція зараз помилкова, тому що влада така прийшла, яку ви підтримуєте...», - заявив той, що дзвонив, і кинув слухавку.

Журналісти зателефонували за номером, з якого надійшли погрози, але чоловік, що підняв трубку, заявив, що нібито погрожував не він – мовляв, у нього попросили телефон подзвонити.

Редакція «Преступности.НЕТ» у своєму розпорядженні запис погроз, але через велику кількість нецензурної лайки, яку використовував невідомий, поки не викладає на сайт цей запис. Також в розпорядженні редакції є ще деякі дані щодо самогубства, які не публікуються з етичних міркувань.

Нагадаємо, екс-співробітник прикордонної служби одеського аеропорту Павло Кучеренко, який в червні 2015 року був затриманий співробітниками СБУ в Одесі за організацію мітингу біля СІЗО на підтримку обвинуваченого в сепаратизмі редактора інтернет-видання «На самом деле» Артема Бузіли, подав позов до суду на миколаївське інтернет-видання «Преступности.НЕТ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY