detector.media
31.03.2016 18:05
Екс-команда проекту «Дістало!» веде перемовини з телеканалом ZIK
Екс-команда проекту «Дістало!» веде перемовини з телеканалом ZIK
Колишня команда проекту «Дістало!» на телеканалі ICTV веде перемовини з представниками телеканалу ZIK щодо запуску нового проекту

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив екс-ведучий «Дістало!» Віталій Ковач.

«Ми вже місяць як звільнилися з телеканалу ICTV, і це правда, що ми вирішили піти на телеканал ZIK. Але людина, з якою ми вели перемовини, зараз звільнилася. Тому ми чекаємо, яку відповідь нам дадуть керівники каналу. Зараз не можу підтвердити, що ми починаємо працювати на ZIK. В мене ще немає такої інформації», - сказав пан Ковач.

Нагадаємо, 29 лютого вийшов останній випуск програми «Дістало!» на ICTV, який готувала команда департаменту спеціальних проектів телеканалу під керівництвом Олександра Семирядченка. Останній припинив співпрацю з каналом за власним бажанням. Такі ж заяви написали 10 журналістів, що працювали в його команді, у тому числі - Віталій Ковач.

На початку березня Віталій Ковач отримав погрози. Йому зателефонував чоловік, який назвався «Миколою з передової». І заявив, що якщо «про нашого генерала Ткачука вийде сюжет в ефір, то ми з хлопцями приїдемо і тобі голову відріжемо. І ти не забувай, шо в тебе є син, то він також піде служити в АТО», а також активно вживав нецензурну лексику. В програмі розповідалося про генерал-лейтенанта Павла Ткачука: він отримав від держави дві квартири та гараж, але все одно перебував в черзі військовослужбовців на поліпшення житлових умов.

Фото - ictv.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY