detector.media
31.03.2016 16:53
Publicis One представило нове глобальне і регіональне керівництво
Publicis One представило нове глобальне і регіональне керівництво
Сьогодні, 31 березня, генеральний директор Publicis One Ярек Жембінські (Jarek Ziebinski) оголосив імена нових керівників на глобальному та регіональному рівнях

Publicis One – глобальна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом навички й досвід усіх агентств холдингу Publicis Groupe у приблизно 50 країнах. Маючи більше 7500 співробітників, Publicis One працює в Європі, Латинській Америці, на Близькому Сході, в Африці та Азії.

"На початку цього року ми розпочали дуже істотну трансформацію Publicis Groupe, яка включає в себе створення Publicis One - нової глобальної групи компаній в сфері комунікацій. Вступаючи на цей шлях, нашим найпершим завданням є створення сильної команди керівників, - сказав пан Жембінські. - Нове керівництво Publicis One складається з досвідчених лідерів, які є кращими з кращих у Publicis Groupe, кожен з яких приносить у команду різні експертизи, набори навичок, підприємницьке мислення і підходи до спільної роботи."

У Латинській Америці Chief Executive Officer призначено Моніку Гедсбі (Monica Gadsby), а Джозефа Піаццу (Joseph Piazza) - Chief Financial Officer. В Азії на посаду регіонального Chief Executive Officer призначено Ніколаса Мената (Nicolas Menat), а регіонального Chief Financial Officer – Рікардо Рочеса (Ricardo Roces).

Щоб надати належний рівень уваги кожному ринку в комплексному регіоні EMEA, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс призначений Йохан Пармент’є (Johan Parmentier), Центральну й Східну Європу очолив Міша Лукіч (Misa Lukic), Кевін Тромп (Kevin Tromp) став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Надавати підтримку цим керівникам буде регіональный Chie fFinancial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк (DavidClark).

На глобальному рівні Еліс Маккріс (Alice McCreath) призначена Chief Financial Officer, кадрами в якості Chief Talent Officer опікуватиметься Марі Прендергаст (Maree Prendergast), а Карен Лім (Karen Lim) стала Communications Director.

Всі зазначені керівники вже почали виконувати обов’язки на нових посадах.

Моріс Леві (MauriceLévy), Chairman& CEO Publicis Groupe, заявив: «Publicis One – це абсолютно новий підхід на ринку із наданням рішень «під ключ». Я переконаний, що під керівництвом ЯрекаЖембінскі Publicis One надаватиме клієнтам найкраще, залучатиме найкращих співробітників і створюватиме великі кар’єрні можливості щоб стати найкращим агентством на кожному з ринків. Я цілком впевнений у команді, яку створив Ярек».

Прес-служба Publicis Groupe Ukraine

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY