detector.media
31.03.2016 16:13
На «2+2» стартує новий сезон програми «Помста природи»
На «2+2» стартує новий сезон програми «Помста природи»
2 квітня о 13:00 в ефірі телеканалу «2+2» стартує новий сезон програми «Помста природи», що розповідає про природні катаклізми, їх причини та уроки, яким вони вчать людство.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма тривалістю в 30 хвилин виходитиме в ефірі «2+2» щосуботи з повтором у понеділок.

У новому сезоні «Помста природи» розповідь про стихійні лиха й природні та техногенні катастрофи доповнять аналізом їх причин.

Оновлена інфографіка проекту, зокрема інтерактивна карта, допоможуть глядачам зорієнтуватися в тому, де саме відбувають події, про які йдеться в сюжеті й отримати коротку географічну довідку про цю місцевість.

«Ми прагнемо не просто вразити глядачів добіркою яскравого відео "Помста природи", а й поповнити їхні знання про нашу планету, про те, які з найпоширеніших стихійних лих зумовлені природними чинниками, а які  є наслідками техногенної діяльності людства. Наприклад, якщо подивитися на карту природних катаклізмів, то ми побачимо, що більшість з них трапляються в певній частині земної кулі. Землетруси, цунамі та вулканічні виверження переважно турбують мешканців лише певних країн. Причина цього – "Вогняне кільце", що проходить по контуру Тихого океану, – будемо наочно показувати, що це таке і, як воно працює», – розповів керівник проекту Максим Сухенко.

Для нового сезону команда програми підготувала рейтинги  «Найсильніші землетруси в історії», «Найбільш смертоносні вулкани», «Найстрашніші урагани за останні 30 років».

Спецтемою одного з перших випусків нового сезону «Помста природи» стане розповідь про природне явище планетарного масштабу «Ель-Ніньйо» – різке підвищення  температури  води на сході Тихого океану. Вчені вважають, що воно є причиною нетипових змін клімату по всі планеті: теплих зим і холодних весен у Європі, аномального похолодання на  Близькому Сході та в Азії, небувалих снігопадів у Північній Америці. 

Нагадаємо, редакція проекту журналістських розслідувань «Люстратор 7.62» телеканалу «2+2» взяла шефство над дівчиною-підлітком, яку нещодавно звільнили з колонії. Журналісти знімуть декілька фільмів про її повернення до звичайного життя.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY