detector.media
30.03.2016 17:22
Продакшн Роднянського зніматиме адаптацію серіалу «Доктор Хаус»
Продакшн Роднянського зніматиме адаптацію серіалу «Доктор Хаус»
Продюсерська компанія Олександра Роднянського «Нон-стоп продакшн» розпочала роботу над адаптацією одного з найпопулярніших серіалів XXI століття «Доктор Хаус». Головну роль зіграє відомий російській актор, який переїхав на постійне проживання до Канади, Олексій Серебряков.

Про це повідомляє російське видання «Вести.ру».

Продюсерська компанія «Нон-стоп продакшн» реалізовує проект «Доктор Хаус» на замовлення російського каналу «Россия 1».

Як пишуть «Вести.ру», російська версія стане першою офіційною адаптацією серіалу . Зйомки розпочнуться вже в квітні. Перший сезон серіалу повинен вийде на екрани в кінці року.

«Ми маємо багатий досвід творчих відносин з телеканалом "Росія 1". У нашому спільному багажі вже є багатосерійні фільми "Біла гвардія", "Біси" і повнометражна картина "Сталінград". Ми вдячні за можливість продовжити спільну роботу рімейком одного з найкращих серіалів останніх років», - сказав Олександр Роднянський.

Оригінальний американський серіал House, M.D. був знятий компанією Universal Television для телеканалу FOX Network. Він йшов з 2004 по 2012 роки і увійшов до книги рекордів Гіннесса за максимальною кількістю глядачів - за даними на 2013 рік, це понад 80 мільйонів. Роль цинічного і геніального доктора Хауса стала зірковою для британського актора Х'ю Лорі.

Нагадаємо, у понеділок, 18 квітня на каналі «Україна» відбудеться прем’єра 24-серійної медичної мелодрами «Вікно життя», яку зняла кінокомпанія Film.ua на замовлення телеканалу.

Фото: kinomaster.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY