detector.media
30.03.2016 14:22
Роскомнагляд заблокував у Криму інтернет-видання «15 минут»
Роскомнагляд заблокував у Криму інтернет-видання «15 минут»
29 березня в окупованому Росією Криму було заблоковане інтернет-видання «15 минут», що входить до кримськотатарського холдингу ATR, редакція якого працює у Києві.

Про це повідомляє сайт «15 минут» з посиланням на джерела з Криму, які поінформували, що інтернет-видання було заблоковане приблизно о 19.45 29 березня.

Як видно з повідомлення, яке висвічується на екрані користувачів, сайт «15 минут» внесений до «Єдиного реєстру заборонених сайтів», тому що начебто містить інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено.

30 березня видання повідомило, що у зв'язку з тим, що Роскомнагляд заблокував 29 березня доступ до сайту «15 минут» в Криму, редакція буде розміщувати всі новини в повному обсязі на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook, а саме - ATR, «15 минут», групі ATR Channel, а також в мережі «Одноклассники» в групі «Первое крымскотатарское телевидение ATR».

«Закликаємо всіх наших читачів додаватися в наші групи в соціальних мережах і стежити за оновленнями», - повідомляє редакція.

Нагадаємо,  колектив інтернет-видання «15 минут», що входить до кримськотатарського медіахолдингу ATR, 16 грудня 2015 року повідомив про припинення роботи у Криму. Власник холдингу Ленур Іслямов заявив, що на півострові не залишилося вільної журналістики, журналісти працюють під тиском і запропонував співробітникам сайту переїхати до материкової України, щоб продовжити роботу на сайті «15 минут». Колишній колектив «15 минут» заявляє, що буде створювати нове інтернет-видання.

21 грудня, редакція інформаційного порталу «15 минут», яке припинило свою діяльність в окупованому Росією Криму, заявила, що відновлює свою роботу з Києва.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY